....Mission..Misiune....

....Provide innovative technological solutions by matching knowledge, techniques and new working methods. ..Sa asiguram dezvoltarea si implementarea de solutii ingineresti sustenabile, care sa contribuie la  stabilitatea operatiunilor noastre, sa intelegem nevoile clientilor, sa oferim  siguranță,  si calitate. ....
....Create value for clients and shareholders with a flexible approach, delivering high quality solutions in a complex technical environment.
Ensuring sustainability and stability of the operations with focus on people, safety and environment. .. ....


....Core Values..Viziune....

....LUDAN team is passionate about its work. The actions and decisions are aimed to bring value and make difference. A common set of goals shared by every member of the organization, serves as reference, moving successfully into the future: Excellence and Quality, Continuous Development, Highest ethical behavior, Innovation, Flexibility. ..Viziunea noastra este sa fim compania de inginerie   preferata de industria de proces  regionala. Acest obiectiv este  rezultatul sinergetic al muncii intregii echipe  si care genereaza o atitudine de incredere in viitor si in posibilitatile organizatiei de a se dezvolta in sensul transformarii viziunii propuse in fapte. ....


....Objectives..Valori....

....LUDAN values are a statement of its beliefs. They guide the actions, at work and elsewhere, reflecting the organizational culture: full satisfaction of clients by delivering as committed, ensure reliable and long terms partnerships, launching new services and approaching new sectors, sustainable development, stability. ..

  • Excelenta in inginerie

Ludan,  prin performanta proprie sustine progresul clientilor si aduce acestora valoare reala prin furnizarea cu profesionalism, seriozitate si dedicare a solutiilor si serviciilor ce inglobeaza know-how , tehnologii moderne care permit optimizarea proceselor operationale si de business.

  • Dezvoltarea continua

Traind intr-o lume in continua schimbare am invatat  ca singurul mod prin care compania poate face fata acestui ritm alert este  invatarea,  cautarea activa  si deschisa de noi oportunitati de dezvoltare si provocari profesionale, cunoscandu-ne propriile puncte forte si limite.

  • Comportament etic

In Ludan etica nu este privita doar ca un set de reguli de comportament impuse ci este o stare de spirit asumata. O abordare etica porneste de la cel mai inalt nivel al management-ului companiei si este directionata catre angajati si sustinuta de partenerii de afaceri.

  • Inovatie

Suntem constienti ca ingineria este practicarea artei de a impune în mod organizat schimbarea tehnologică. In acest context consideram inovatia si creativitatea inginereasca  motorul creșterii economice a companiei in particular si a economiei globale in general.

  • Flexibilitate

Flexibilitatea reprezinta esenta actiunilor noastre si ne permite atingerea obiectivelor in orice situatie. Fiind o organizatie flexibila putem face fata proiectelor provocatoare, putem gasi alternative ingineresti fezabile, privim problemele din unghiuri diferite, reusind astfel sa ne adaptam usor si sa gasim  solutii corecte, potrivite fiecarui client. ....